Convocada la segona trobada amb el jovent del municipi

  • Aquesta segona reunió tindrà lloc al Centre Cultural el dia 22 de febrer, a les 19 hores.
  • La primera trobada va tenir una molt bona acollida amb moltes idees sobre la taula.

La regidoria de Joventut convoca la segona trobada amb el jovent del poble per intercanviar opinions i suggeriments. Aquesta segona convocatòria arriba després de la bona acollida de la primera reunió feta el passat mes de novembre. Ara, amb una primera diagnosi feta i la recopilació d’idees i mancances es vol continuar mantenint contacte amb els joves de fins a 29 anys per tal de començar a treballar plegats i encarar les noves propostes.

Entre les propostes que es van posar sobre la taula, durant la primera trobada, hi ha la creació d’un casal jove i un pla per a millorar la mobilitat, entre d’altres. Un dels projectes que es van proposar i que ja serà una realitat enguany, és la nova carpa jove per Cap d’Any, que va ser molt ben rebuda pels assistents.

Durant la reunió el jovent va incidir en el fet que cal trobar-se sovint amb els representants del consistori per saber com es desenvolupen les accions i tenir contacte directe amb la regidoria de Joventut. Ara, doncs, seguint aquesta dinàmica, ja hi ha data per a la segona reunió que es durà a terme el dijous 22 de febrer, a les 19 hores, al Centre Cultural.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *