La directora Territorial de Salut visita el CAP d’Alcanar

La trobada va servir per veure de primera mà lestat de les instal·lacions i adquirir el compromís per aportar solucions per oferir una assistència mèdica de qualitat als veïns

La passada setmana la directora Territorial de Salut, Íngrid Roca, es va traslladar fins al municipi per mantenir una reunió amb l’alcalde, Joan Roig i l’equip directiu del CAP d’Alcanar i les Cases. El principal motiu de la trobada ha sigut escoltar de primera mà les demandes i reivindicacions per a la millora de les instal·lacions dels dos centres de salut. Sobretot s’ha insistit en la necessitat de millorar els sostres i les cadires per oferir una major comoditat als pacients durant l’espera, a més del manteniment regular de les instal·lacions.

L’alcalde Roig ha agraït a visita de la directora Roca, així com la bona disposició per atendre les demandes i observacions realitzades al llarg de la trobada. Segons assenyalava l’adequació del CAP, és fonamental perquè els professionals disposen d’un espai òptim per a poder oferir una atenció de qualitat a la ciutadania. En aquest sentit, l’alcalde ha destacat que durant la reunió s’ha acordat crear una Taula Comunitària per a recollir de primera mà les necessitats dels pacients, tant d’Alcanar com de les Cases, i així poder atendre les seves demandes, tot amb la finalitat de garantir unes instal·lacions adequades.

Per la seva banda, el regidor de Salut, Axel Sorolla, ha indicat que «durant la trobada també s’ha acordat mantenir el servei d’odontologia, així com la figura del fisioterapeuta, dues especialitats que es renovaran un any més». Sorolla ha remarcat que «des de l’equip de govern treballem de forma constant per a reivindicar a les administracions superiors millors serveis i prestacions per als canareus i casencs, amb la voluntat millorar la qualitat de vida de tots els nostres veïns i veïnes».


Per acabar, Sorolla també agraïa la bona disposició de la directora Roca durant la reunió, així com els compromisos adquirits per a millora les instal·lacions tant d’Alcanar com de les Cases.

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *