La FEEC i la Fundació Cruyff uneixen esforços per a fer la muntanya més inclusiva

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la Fundació Cruyff, han signat un acord de col·laboració per a promoure  projectes dirigits a la pràctica dels esports de muntanya entre els infants i joves amb algun tipus de discapacitat.

L’acord té com a objectiu garantir que tots els infants de Catalunya puguin fer esport i gaudir de la natura.

Des de l’Àrea d’Inclusió de la FEEC i la Fundació Cruyff es vol treballar conjuntament per a fer arribar la muntanya a tothom amb diverses iniciatives que s’han començat a dibuixar els últims mesos.

La FEEC ha començat a participar a les darreres edicions de l’Open Day de la Fundació Cruyff, jornada esportiva per excel·lència on infants, amb i sense necessitats especials, gaudeixen d’una jornada d’esport i lleure. La FEEC ho ha fet en les activitats de Guiatge de Joëlette i Barra Direccional. La FEEC col·laborarà també amb facilitar la cessió del rocòdrom i de tècnics especialitzats per a realitzar l’activitat d’escalada inclusiva.

Les dues entitats inicien així un camí conjunt per a seguir treballant en fer la muntanya més inclusiva i en aconseguir eliminar les barreres per a les persones amb discapacitats que volen realitzar activitats de muntanya.

La FEEC amb la creació de la seva Àrea Inclusiva ha començat a treballar de forma intensa en aconseguir que les diferents proves del calendari federatiu siguin 100% inclusives.

A l’acte de signatura hi han assistit el president de la FEEC, Jordi Merino i Urbano i la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura Gil acompanyats del cap de l’Àrea d’Inclusió de la FEEC, Albert Pendón i la coordinadora de projectes de la Fundació Cruyff, Laura Cebrián.

Font: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *