Obertes les inscripcions pel II Torneig d’Empreses de Tennis Taula

L’Ajuntament de Reus, a través de les regidories de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i de Salut i Esports, fa xarxa amb el Club Tennis Taula Ganxets Reus per organitzar la segona edició del Torneig d’Empreses de Tennis Taula. Un torneig que també compta amb la participació de la Cambra de Comerç de Reus.

De fet, el trofeu porta el nom d’Ajuntament i Cambra amb la voluntat de reforçar l’aliança d’ambdues entitats a l’hora de procurar per la difusió de l’esport a l’empresa amb l’objectiu d’incidir en els hàbits saludables dels i les professionals per millorar la seva qualitat de vida i el seu rendiment laboral.

El torneig es disputarà a les instal·lacions del club Tennis Taula Els Ganxets. I la gran final es disputarà el dissabte 2 de març al matí a la pista que s’instal·larà a l’espai de la Llotja de Reus, a la plaça Prim, i on es disputaran els partits d’exhibició de la Setmana del Tennis Taula a Reus que es disputarà els mateixos dies a la ciutat.

Cal destacar que REDESSA també s’ha sumat a la iniciativa col·laborant en la difusió de la convocatòria, afavorint la pràctica del tennis taula a les seves instal·lacions. En aquest sentit, durant el mes de febrer s’instal·larà una taula de competició a l’espai Tecnoparc perquè les empreses instal·lades puguin també jugar en aquest altre escenari.

Aquesta matí s’ha presentat el campionat a la mateixa Llotja amb la presència del President de la Cambra, Mario Basora, del president del CTT Els Ganxets, Joan Carles Virgili, i dels regidors de Salut i Esports i Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, Enrique Martín i Josep Baiges, respectivament.

Les empreses interessades poden inscriure els seus equips a l’adreça [email protected].

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *