Trobada amb el sector turístic i comercial per treballar en els principals eixos de l’estratègia turística

La regidora de Cultura i Turisme, Silvia Vaquero, s’ha reunit amb les direccions dels sector de l’allotjament turístic i del comerç al Vendrell a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga.

En concret, a la trobada hi ha participat els directors i directores dels hotels Le Meridien Ra, Hotel 4R Europe, Hotel Natura Park, Hotel Balneari Coma-ruga, així com de l’Alberg Santa Maria del Mar; representants de les empreses Rosamar serveis immobiliaris i Gesthouse així com del CIT-Comerç del Vendrell.

En aquesta reunió s’han tractat temes diversos com la propera constitució del Consell Municipal de Turisme, la nova campanya turística del municipi del Vendrell i també les properes temporades de Setmana Santa i d’estiu.

Tal com ha explicat la regidora “avui hem convocat el sector dels allotjaments i comerç local que formaran part del Consell Municipal de Turisme, hem compartit la visió del municipi, les potencialitats que tenim i totes les experiències que oferim als visitants en totes les etapes de la vida per diversificar i desestacionalitzar la demanda”.

En paraules de la regidora, “Natura, cultura i sostenibilitat són els tres eixos que vertebren el turisme al Vendrell. El Vendrell té molt per oferir i necessita comptar amb tots els actors turístics per seguir-lo potenciant”, ha conclòs.

Font: Ajuntament del Vendrell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *