AAOO – GUILLEM PUJOL TANCA LA SEVA PARTICIPACIÓ AL MUNDIAL DE DOHA

Guillem Pujol tanca la seva participació al Mundial de Doha després d’haver-se classificat en 21a posició en la prova de 5 km i d’haver ocupat el 24è lloc als 10 km.

El nedador del CN Mataró va finalitzar 24è la prova dels 10 quilòmetres Aigües Obertes, amb un temps d’1:49:55.50, un resultat que l’ha deixat sense plaça olímpica per a París 2024.

Pujol va començar 32è, però va pujar a la 25a plaça en la segona volta. Finalment, va concloure 24è, a 1.34 del guanyador de la prova i nou campió mundial, l’hongarès Kristof Rasovszky (1.48:21.20). El francès Marc-Antoine Olivier va ser segon (1:48:23.60) i el britànic Hector Pardoe, tercer (1:48:29.20).

Guillem Pujol: “Estic una mica trist, però content d’haver-ho donat tot. He arribat rebentat, i això ho valoro com que he donat el millor de mi, encara que no ha estat suficient. És una llàstima no haver pogut aconseguir l’objectiu”.

El blanenc va arribar 21è (53:22.2) en la prova dels 5 km en aigües de l’Old Port de Doha. Va cedir 30 segons respecte el cap de la cursa en la primera de les tres voltes del recorregut. En el tram final va recuperar més d’una desena de posicions. Els francesos Logan Fontaine (51:29.3) i Marc-Antonine Olivier (51:29.6) van ocupar les dues primeres posicions. L’italià Domenico Acerenza (51:30.0) es va penjar el bronze.

Pujol: “Estic bastant content amb el nivell que he pogut donar i amb l’esforç que he fet. Potser amb un canvi d’estratègia i sinó m’hagués quedat tant enrere al principi hauria obtingut una millor classificació, però he acabat molt fort. Tot i que un sempre vol estar més endavant, ho he donat tot i aquest sempre és el primer objectiu”.

Resultats competició d’Aigües Obertes

Foto: Manan Vatsyayana / AFP

Font: Federació Catalana de Natació

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *