El projecte NEO Fest guanya els Premi d’Acció Jove del Consell Comarcal del Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha fet entrega dels Premis Acció Jove 2023 on el projecte NEO Fest n’ha guanyat el primer premi i Som(Riu) Fest ha quedat en segona posició. Els premis tenen la finalitat de guardonar les millors iniciatives juvenils engegades per persones físiques o entitats sense ànim de lucre radicades al Baix Ebre.

El projecte guanyador, per una banda, pretén descentralitzar la cultura i donar veu a artistes emergents del territori. El NEO Fest és un impuls per a la trajectòria laboral dels joves creadors artístics. Hi tenen cabuda diverses disciplines artístiques, passant per la dansa, la performance, la il·lustració, la música, el teatre, la poesia, etc. D’altra banda, el segon classificat, el Som(Riu) Fest consisteix en la creació d’un festival cultural i d’arts escèniques de petit format i a espais naturals i/o convencionals de les Terres de l’Ebre que sigui una experiència per al públic, donant a conèixer el territori i creant, d’aquesta manera, un impacte positiu per a les Terres de l’Ebre.

Tenint en compte que “el teixit associatiu és un eina clau per potenciar la participació ciutadana,  volem donar suport al treball comunitari de totes les entitats i associacions, en especial les juvenils, que són una eina clau per potenciar la participació ciutadana i promoure la cohesió social al territori”, ha manifestat Antoni Gilabert, President del Consell Comarcal del Baix Ebre. En quant a la dotació econòmica del Premi Acció Jove, el primer premi ha estat de 900 euros i el segon premi de 600 euros.

Font: Consell Comarcal del Baix Ebre

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *