La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra desmantellen a Tarragona quatre punts molt actius de venda de cocaïna

Agents de la Unitat de Delinqüència Urbana de la Guàrdia Urbana (UDU), conjuntament amb agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació (UI) de la Comissaria de Tarragona, han detingut aquest divendres al matí a Tarragona dos homes i una dona de 33, 45 i 42 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública: el tràfic de drogues.

El cas es va iniciar el passat mes de gener arran d’unes informacions que feien sospitar que els responsables d’un bar del barri de Sant Pere i Sant Pau utilitzaven l’establiment per traficar amb cocaïna.

Durant la investigació, agents de paisà d’ambdós cossos policials van fer diverses vigilàncies i controls a tres immobles i un local, on van constatar que no paraven d’entrar i sortir persones consumidores.

De la investigació es desprèn que els principals investigats utilitzaven dos dels domicilis per emmagatzemar les substàncies estupefaents i amagar els diners obtinguts de la venda il·lícita de la cocaïna.

Per tot això, i un cop contrastades les sospites, els Mossos d’Esquadra van sol·licitar al jutjat quatre entrades i perquisicions, per a tres pisos i un bar.

A primera hora d’aquest matí, l’equip conjunt d’ambdós cossos policials, juntament amb agents del grup d’ordre públic de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de les unitats de seguretat ciutadana del cos de Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, han portat a terme aquests quatre accessos i escorcolls.

El dispositiu policial s’ha saldat amb la detenció dels principals investigats, dos homes i una dona. També s’han intervingut més de 30.000 euros en efectiu, prop de 140 grams de cocaïna en roca, set monodosis d’aquesta substància estupefaent, balances, elements de tall i diferents terminals mòbils.

Es calcula que la droga intervinguda tindria un valor de venda al detall d’uns 10.000 euros.

Amb aquestes detencions es donen per desmantellats al municipi quatre punts de venda de cocaïna al detall molt actius.

Els detinguts passaran en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *