La periodista Noemí Polls serà la pregonera de les festes Quinquennals 2024

Amb una destacada trajectòria a Ràdio Nueva i Ràdio Ulldecona, a més de crear Ràdio Alcanar va ser tota una referent de la informació del territori des del 1994 fins al 2012

L’Ajuntament d’Alcanar treballa de forma intensa en l’organització de les Quinquennals 2024, una de les festivitats més esperades al territori, que cada any compta amb la participació de tota la ciutadania, i l’assistència de centenars de visitants d’arreu del territori. Dintre dels molts preparatius que s’estan realitzant, avui mateix, l’equip de govern ha anunciat el nom de la pregonera, la periodista, Noemí Polls, que serà l’encarregada d’obrir les Quinquennals 2024.

Nascuda a Alcanar l’any 1971 Polls es va formar a la Universitat Autònoma de Barcelona, en finalitzar la llicenciatura va iniciar la seuacarrera professional a Ràdio Nueva, actual SER Maestrat, on va estar durant els anys 1994 i 1995. Aquest mateix any, va crear i dirigir Alcanar Ràdio fins al 1997. Del 2006 al 2012 va treballar a Ràdio Ulldecona, on va dirigir el matinal de l’emissora i el 2016 va fer el salt a RAC1 per ser l’editora del programa «La primera pedra», un magazín que s’ofereix els caps de setmana, amb un extens repàs de l’actualitat cultural, política i esportiva de Catalunya.

Segons ha declarat Polls «sempre m’he sempre sentit canareva venint al municipi cada 15 dies, a més dels estius i durant les vacances escolars, per gaudir del poble, les tradicions i sobretot dels amics». Així mateix, afegia que gràcies a laseuatrajectòria professional va viure més de 15anys a Alcanar, on ha tingut i criat els seus fills durant tota una dècada, fins a marxar tota la família a Barcelona per continuar amb la seuacarrera professional.

La regidora de Festes, Meritxell Ulldemolins, ha agraït a Polls el fet d’haver acceptat ser la pregonera de les festes Quinquennals, «per part de l’equip de govern hem tingut clar escollir a Polls com a pregonera de les Quinquennals, una persona que ha sigut fonamental en la informació diària d’Alcanar i del nostre territori, gràcies a la seua passió pel periodisme, que ara l’ha dut a ser l’editora d’un programa a escala de país».

Per acabar, Ulldemolins comentava que «les Quinquennals no només són una festa, són sentiment de tots els canareus i casencsque ens identifica com a poble i comptar amb Polls com a pregonera serà tot un orgull».

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *