L’Ajuntament busca el cartell del Dia Internacional de la Dona 2024

La regidoria de la Dona i Igualtat ha posat en marxa la quarta edició del Concurs de dibuix de cartells del 8M.

Hi poden participar els i les joves d’entre 12 i 25 anys.

S’apropa la commemoració del Dia Internacional de la Dona 2024 i la regidoria de la Dona, amb la col·laboració de Joventut, ja busquen les dues imatges que esdevindran els cartells amb la programació. Per això, ha posat en marxa la quarta edició del Concurs de dibuix de cartells del 8M

L’Ajuntament vol continuar implicant el jovent en aquesta commemoració i fer-los partícips en l’elaboració del cartell d’aquesta jornada reivindicativa. El concurs està adreçat a persones d’entre 12 i 25 anys, els qui hauran d’elaborar un dibuix fet a mà relacionat amb la temàtica del 8M i que inclogui les frases “Dia Internacional de la Dona”, “8 de març” i “Roda de Berà”. De nou es demanarà la col·laboració de l’Institut Roda de Berà, concretament dels docents de l’assignatura de plàstica.

El Jurat, la regidora de l’àrea de Dona i Igualtat, una persona en representació de l’Institut Roda de Berà, una persona del departament de Joventut i la tècnica de Comunicació de l’Ajuntament, escolliran dos dissenys guanyadors que rebran un premi de 50 euros i una novel·la.

Els dissenys hauran d’estar relacionats amb la reivindicació dels drets i les oportunitats de les dones i es valorarà que condueixin a la reflexió activa sobre la necessitat d’eliminar les actituds discriminatòries cap a les dones per a progressar cap a una societat no sexista i inclusiva.

Els dissenys es podran presentar fins al 21 de febrer, al Punt d’Informació Juvenil, dins d’un sobre tancat tal com es detalla a les bases de la convocatòria.

El nom de les dues persones guanyadores es farà públic el 23 de febrer a través del web i de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Font: Ajuntament de Roda de Berà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *