Regata promoció a Castelldefels: una jornada esportiva plena d’emoció

El proper 14 de febrer, Castelldefels es convertirà en l’escenari d’una vibranta jornada esportiva amb la celebració de la Regata Promoció. Aquest esdeveniment, organitzat pel Club Nàutic de Castelldefels, promet una intensa competició que posarà a prova les habilitats dels remeres en diferents modalitats i categories.

L’esdeveniment tindrà lloc a les aigües de Castelldefels i és important destacar que la participació requereix tenir la llicència federativa de l’any 2024. La jornada es posarà en marxa amb la Reunió de Delegats prevista per al mateix dia a les 09:00h a la torre d’arribada. Un pas imprescindible per assegurar el bon desenvolupament de la competició.

Les inscripcions són obligatòries i poden realitzar-se fins a les 12:00h del divendres 9 de febrer a través del lloc web www.remcatalunya.cat, específicament a la secció d’inscripció de regates. Cal destacar que el cost per inscripció és de 5€ per remer i ha de ser ingressat al compte Banc Sabadell amb el número ES20 0081 0097 2300 0132 4740. És crucial omplir correctament el full d’inscripcions amb els noms, cognoms i número de llicència dels esportistes, informació que pot extreure’s de l’aplicació de llicències disponible.

L’horari de la regata s’estendrà des de les 10:00h fins a les 17:00h, oferint als espectadors una jornada completa de competició i emoció. Les modalitats i categories estan dissenyades per proporcionar una variada experiència als participants, amb distàncies que oscil·len entre els 500m i els 1000m. La diversitat de categories inclou diferents tipus de barques, com 1x, 2x i 4x, en funció del nombre de remeres i remeros a bord.

A més, l’horari de les proves està estructurat de manera meticulosa, amb inicis de proves que s’allargaran al llarg del matí i la tarda. Algunes de les modalitats més esperades inclouen els 2xAM a 500m, els 4xAF a 500m, i els 2xIMIX a 1000m. La variació en les distàncies i les modalitats ofereixen un espectacle emocionant que segurament captivarà l’atenció del públic assistent.

És important destacar l’afegitó de noves categories com el 1xCM i 2xCF (NOUS) a 1000m, que afegiran un toc fresc i competitiu a la regata. Aquesta inclusió dóna l’oportunitat a nous talents emergents de mostrar les seves habilitats en aquesta jornada esportiva destacada.

La Regata Promoció no només destaca per la competició sinó també per la importància de fomentar la participació esportiva i el desenvolupament del rem en la comunitat. Aquest esdeveniment serveix com a plataforma perquè els esportistes demostrin la seva dedicació i talent, així com perquè els espectadors gaudeixin d’un dia emocionant a la vora del mar.

Amb el suport del Club Nàutic de Castelldefels i la col·laboració de les diferents entitats involucrades, la Regata Promoció promet ser un esdeveniment exitós que destaca la passió i el compromís amb aquest esport. L’esperit competitiu i la camaraderia entre els participants contribuiran a fer d’aquesta regata una experiència inoblidable per a tots els implicats.

En conclusió, la Regata Promoció a Castelldefels és una oportunitat única per gaudir d’una jornada esportiva emocionant i observar els talents emergents en el món del rem. Amb un programa complet d’activitats i una àmplia varietat de proves, aquest esdeveniment promet satisfer les expectatives dels participants i captivar l’interès del públic. Amb la ciutat com a teló de fons, aquesta regata segurament es convertirà en una cita obligada per als amants de l’esport i els residents de Castelldefels.

Font: Federació Catalana de Rem

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *