Salou, nominat al prestigiós Premi ‘Destinació Excel·lència Turística’

Salou s’ha destacat una vegada més, en el mapa turístic nacional al ser nominat en la categoria Premi Destinació Excel·lència Turística, dins del marc dels reconeguts Premis Mencey Futurista d’Honor 2024. Aquest guardó és concedit per FUTURISMO, l’XI Fòrum per a Empresaris i Professionals del Turisme d’Espanya, una iniciativa de FUTURCAN MARKETING & EVENTOS S.L., que busca reconèixer els principals actors del sector turístic per la seva contribució excepcional al desenvolupament i la innovació, en aquest àmbit.

Els Premis Mencey Futurista d’Honor són un referent en el sector turístic, ja que distingeixen professionals, empresaris, empreses i destinacions que han demostrat una trajectòria destacada, innovació en gestió, compromís social i sostenibilitat, lideratge turístic, adaptació i resiliència, i la promoció de valors i autenticitat en les seves comunitats. Aquest reconeixement és una mostra de l’excel·lència que Salou ha demostrat en tots aquests aspectes, convertint-se en un model a seguir dins de la indústria turística.

La nominació de Salou en aquesta categoria tan prestigiosa no només reafirma el seu compromís amb la qualitat i la innovació en l’oferta turística sostenible, sinó que també destaca la seva capacitat per oferir experiències úniques als visitants, mantenint, al mateix temps, el respecte pel medi ambient i la cultura local.

Només els empresaris i professionals del sector turístic podran participar en la selecció dels guanyadors, mitjançant una votació online, fins al dijous 15 de febrer

El procés de votació per als Premis Mencey Futurista d’Honor 2024 ja està obert i continuarà fins al proper dijous 15 de febrer. Els empresaris i professionals del sector turístic poden participar en la selecció dels guanyadors, mitjançant una votació online, a través del lloc web oficial www.futurismo.es. Aquesta és una excel·lent oportunitat per donar suport, votant Salou com a ‘Destinació Excel·lència Turística’.

La cerimònia de lliurament dels Premis tindrà lloc durant la celebració de Futurismo 2024, els dies 25 i 26 d’abril de 2024, a l’Auditori Infanta Leonor de Los Cristianos, Arona, a Tenerife. Aquest esdeveniment no només serà una festa del turisme espanyol, sinó també una plataforma per a Salou per destacar-se com a líder en el sector, mostrant al món les seves credencials com a destinació de primera categoria.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *