SALTS – MAX LIÑÁN FINALITZA EL SEU PRIMER MUNDIAL ABSOLUT

Max Liñán, el primer saltador català en un Campionat del Món absolut, ha finalitzat la seva primera experiència mundialista amb només 18 anys.

Fent parella amb Ana Carvajal, van finalitzar en la setena posició de la final de 10 metres sincronitzats mixtos (242.76 punts).

En el primer salt van tenir la puntuació més baixa dels cinc salts, però després van anar millorant i en el quart, el millor salt, van aconseguir 57.96 punts.

El títol mundial va ser per la Xina amb 353.82 punts després de dominar des del primer salt amb autoritat. Corea del Nord va ser segona (303.96) i Mèxic, tercera (296.13 punts).

El saltador del CN Barcelona, fent parella amb Carlos Camacho, es van classificar en tretzè lloc entre els 22 participants en la final de 10 metres sincronitzats masculins (332.88 punts).

Es van penjar l’or els xinesos Junjie Lian i Hao Yang, que a Doha van encadenar el seu tercer títol mundial consecutiu. I van completar el podi els britànics Thomas Daley i Noah Williams (422.37) i els ucraïnesos Oleksii Sereda i Kirill Boliukh (406.47).

Tots els resultats

Foto: World Aquatics

Font: Federació Catalana de Natació

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *