Doblet per Anna Huguet i or a la vertical per Jordi Bolet a la Molina

La Copa Catalana d’Esquí de Muntanya 2024 ha celebrat la seva segona aturada amb prova vertical a la estació d’FGC de La Molina. Després de l’inici a Andorra el passat 31 de desembre, avui més de 50 esquiadors van participar en aquesta competició en les que el vent i les baixes temperatures han estat protagonistes, especialment a les cotes més altes del recorregut.

La competició d’avui ha propostat dos recorreguts per. El recorregut més llarg, de 4 km de distància pels esquiadors de fins a 16 anys. Els més joves els U16 i U14 s’han enfrontat a un recorregut més curt de 2,5 km amb final al mateix punt que la cursa llarga.

Jordi Bolet i Anna Huguet guanyadors senior de la prova vertical de La Molina. 

El podi senior s’ha resolt amb la victòria de Jordi Bolet (unió Excursionista Vic) amb un temps de 32:45. El corredor de la federació francesa Will Juillaguet s’ha penjat la medalla de plata a més d’un 1:30 de Bolet. El promesa Marc Ràdua, guanyador ahir de la senior als sprints, ha tornat a pujar al podi per recollir la medalla de plata.

En femení, Anna Huguet (Ass.Esp. Mountain Runners del Berguedà) firma el doblet amb un temps de 00:42:15. Silvia Puigarnau, es penja la plata a la senior.

Jan Torrella el més rapid de la jornada amb un temps de 00:32:43. 

El més ràpid de la jornada ha tornat a estar un jove de la categoria U20, en aquesta ocasió en Jan Torrella (Unió Exta.de Catalunya de Bagà) amb un temps de 00:32:43. Biel Pujol (Club Excursionista Farnés) i Gael Álvarez (Club Esp. Mindundis Team) han completat el podi.

La francesa, Lili Beck de la categoria U20 ha estat la segona dona en completar el recorregut avui. Ha aturat el crono a set segons de la catalana Anna Huguet. La també U20 Berta Guitart (Ass.Esp. Mountain Runners del Berguedà), ha estat el millor tercer temps avui, ahir als esprints va ser la més ràpida a la ronda final.

Laia Sellés (Cerdanya Skimo Team) fa doblet a la U18 arribant a meta agafada de la mà de Guitart. Aina Garreta (CEPS) segona a 22 segons i Manon Pinède (Alticim Font Romeu) tercera a més de 4 minuts. A la masculina Aaron Álvarez, (Club Esp. Mindundis Team) Maurin Gabriel i Martí Costa (Unió Exta. Vic) han estat els més ràpids.

Les categories U16 i U14 han seguit un recorregut de 2,5 km. Pau Baqué (Club. Esp Cerdanya Pirineus) s’ha imposat a la sub 16, a quinze segons de Gil Rocias, (Ass.Esp. Mountain Runners del Berguedà) Raphaël Pinède ha estat el tercer a meta. Maria Ramirez (Unió Exta. Vic) ha guanyar a més de dos minuts d’Aina Roca (Ass.Esp. Mountain Runners del Berguedà). A la U14 només quatre joves. Anna Dubousquet i Lucas Raynaud s’han penjat l’or i Núria Muntada (Centre Exta.Castellar) i Esteban Cayrol la plata.

La següent prova de la Copa Catalana d’esquí de muntanya es disputarà a terres andorranes el 17 de març amb la travessa Ransol – La Serrera.

Classificacions completes

Fotografies Campionat i Copa catalana a La Molina

Font: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *