Els centres educatius cambrilencs faran jornades de portes obertes entre el 20 de febrer i el 8 de març

Els centres d’educació infantil, primària i ESO de Cambrils duran a terme les seves Jornades de Portes Obertes entre els dies 20 de febrer i 7 de març. Les famílies interessades podran visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà els projectes educatius, les activitats i altres serveis com el menjador i l’Associació de Famílies d’Alumnes.

El Departament d’Educació de l’Ajuntament enviarà una carta a totes les famílies amb infants que el proper curs començaran a I3 amb la informació recollida a la web municipal i posteriorment les famílies disposaran d’un tríptic amb les adreces, telèfons i dades de les escoles i de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), el calendari de preinscripció i matrícula i la documentació necessària per realitzar-la.

En aquesta carta, l’Ajuntament recomana als pares i mares que participin en aquestes jornades de portes obertes i plantegin tots els seus dubtes abans d’escollir centre. El regidor d’Educació, Jordi Barberà defensa que anar a l’escola de l’entorn més proper és una elecció que comporta avantatges socials i ambientals perquè facilita la integració a la comunitat del barri i evita desplaçaments i problemes de mobilitat.

El termini de presentació de sol·licituds de preinscripció serà del 6 al 20 de març de 2024 per a 2n cicle d’educació infantil (3-6 anys) i educació primària mentre que per a l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) serà del 8 al 20 de març de 2024.

Podeu veure les dates i horaris de les jornades de portes obertes dels diferents centres educatius al quadre del final de la notícia.

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

Les persones interessades en rebre més informació es poden dirigir a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Cambrils, ubicada a l’Avinguda Horta de Santa Maria, 14, 4a planta. Es pot demanar hora trucant als telèfons 977 30 74 01 o 977 79 45 79. També es pot enviar un correu electrònic a ome@cambrils.cat o bé consultar el web de l’OME.

Font: Ajuntament de Cambrils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *