Fely Campo: Imatge de la Setmana de la Moda de Madrid

FOTOS FETES PER © KRISTEN WICCE – FOTOGRAF MODA

La història d’amor entre Fely Campo i la moda va començar a principis dels anys 70, quan a la Salamanca natal, va entrar en un taller de costura als 13 anys. La dissenyadora salmantina té 50 anys d’experiència al món de la moda, que són 50 anys de passió per un ofici bell i molt especial. Madrid Capital de Moda va tenir l’ocasió de conversar amb ella al seu atelier ubicat al carrer Jorge Juan 29, 1r dreta, i en aquesta xerrada ens va relatar algunes de les seves vivències després de 5 dècades a l’ofici de crear peces per a dones d’avui a dia.

Pots descobrir una part de l’entrevista fent clic al vídeo que tens just aquí a baix, i pots veure la primera part al nostre canal de Youtube oa l’apartat de vídeos de la nostra web.

Veure la primera part de la entrevista.

En aquest mes de febrer de 2024, Fely Campo és la imatge de la Setmana de la Moda de Madrid i la sessió de fotos realitzada al Palau de Cibeles, seu de l’Ajuntament de Madrid, es pot veure als carrers de la ciutat als mupis i banderoles que l’engalanen per celebrar l’esdeveniment que la converteix a la capital internacional del disseny. Vols veure més fotos? Fes clic aquí!

50 anys en un ofici com el que exerceix Fely és una cosa tremendament especial, per això, la dissenyadora salmantina presenta una exposició de fotografia editorial de moda realitzada pel fotògraf Constantino Quero Simons, en col·laboració amb cinc establiments emblemàtics de Madrid, autèntiques icones de la ciutat.

Aquesta mostra forma part de la nova edició de Madrid és Moda, la iniciativa d’ACME subvencionada per l’Ajuntament de Madrid, a través del projecte Madrid Capital de Moda, i s’inaugurarà a l’espai gastronòmic RAMSES, el 12 de febrer a les 19h30, comptant amb una performance que posarà de rellevància la importància de l’artesania dins l’àmbit de la moda, un dels baluards de la firma Fely Campo. Casa Hernanz, L’Àngel, Magatzems Pontejos, La Violeta i Pèrgam formen part d’aquesta exposició que a més, reivindica la identitat de la capital espanyola, impulsant aquests comerços a seguir actius ia contribuir a fer que Madrid sigui capital de moda.

Tal com diu el seu equip: L’exposició promet ser un esdeveniment únic que captura l’essència de la ciutat i la visió de Fely Campo com a dissenyadora avantguardista i compromesa amb la història i el futur de la moda.

Font: Madrid Capital de Moda

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *