La propera edició del 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 9 al 12 d’abril al Recinte Modernista de Sant Pau

La propera edició del 080 Barcelona Fashion — el certamen de moda que impulsa la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Treball  – tindrà lloc del 9 al 12 d’abril .

La 33a edició se celebrarà del 9 al 12 d’abril al Recinte Modernista de Sant Pau, on creadores, creadors i marques de moda presentaran les seves noves col·leccions. Un cop més, la trobada més important del sector de la moda a Catalunya tindrà com a escenari aquest impressionant conjunt arquitectònic, joia del modernisme català, que ja és habitual a les edicions físiques de la plataforma.

080 Barcelona Fashion és una plataforma de moda que té com a objectiu impulsar la transformació del sector de la moda a través de la innovació tecnològica i situar Catalunya com a veu de canvi, nacional i internacional, en el sector de la moda, tot acompanyant les marques catalanes en la seva transformació i posicionament. De la mateixa manera, el 080 Barcelona Fashion ha d’esdevenir un element conscienciador de la sostenibilitat i la circularitat així com la diversitat i inclusivitat.

Font: Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *