L’Ajuntament i els Cossos Policials reten homenatge als dos guàrdies civil assassinats aquest passat divendres


Divendres passat, 9 de febrer, dos guàrdies civils a la localitat de Barbate varen morir mentre feien tasques de lluita contra el narcotràfic.

L’Ajuntament de Cambrils ha mostrat el seu suport i solidaritat amb les famílies dels dos guàrdies civils. Així mateix ha rebutjat la crueltat que han patit i ha fet arribar tot el seu respecte i el del Consistori vers els cossos policials que vetllen per aturar la distribució de la droga.

A l’acte hi ha assistit un centenar de ciutadans i un nombrós grup policial format per la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guardia Civil.

L’Alcalde ha assegurat que “en aquests moments de dolor, volem manifestar les nostres sinceres condolències a les famílies, amics i companys. La seva dedicació no ha de ser oblidada així com la crueltat del seu assassinat.”

Per acabar el Manifest que ha estat llegit per l’Alcalde un moment abans de realitzar el minut de silenci, Ha destacat que “les drogues estan emmalaltint quan no porten a la mort de molts joves. El tràfec de drogues està afectant sobre-manera a la nostra societat. Un negoci que pot matar ha de ser perseguit amb tota la duresa de la llei.

Font: Ajuntament de Cambrils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *