El Carnaval de Castellvell del Camp s’amplia a tot el cap de setmana

Els actes de Carnaval de Castellvell del Camp s’ampliaran enguany fins al diumenge. El cap de setmana del 17 i 18 de febrer, els carrers del municipi s’ompliran de festa i disbauxa amb actes destacats com el Pregó del Rei Carnestoltes, la Rua pel Centre del poble, la Rua infantil i el concurs de disfresses. Els actes estan organitzats per l’Ajuntament de Castellvell del Camp i les entitats col·laboradores (Castellhell, Colla La Penya, Colla del Drac de Carnaval i Protecció Civil de Castellvell).

El passat divendres 9 de febrer, els nens i les nenes de l’Escola Santa Anna ja ens van oferir un “tastet” de Carnaval, amb una rua al voltant del centre educatiu.

El Pregó i la Rua

El Carnaval arrencarà el proper dissabte 17 de febrer, a les 17:00 h, amb la concentració de colles i participants a la Placeta (Plaça Jacint Verdaguer). A les 17:45 h, Sa Majestat el Rei Carnestoltes farà el pregó que donarà inici a la disbauxa carnavalesca.

La Rua recorrerà els carrers del centre del poble, de les 18:00 a les 20:00 h. Es preveu la participació de prop de 400 persones de Castellvell i comarca, i amb la presència de dues comparses de Reus convidades.

Cap a les 21:00 h, se celebrarà el tradicional Sopar de motxilla a La Pista, que estarà amenitzat per un DJ i on no hi faltarà el sorteig de premis. Per assistir-hi, cal fer la reserva de taula a l’Ajuntament o a https://forms.gle/3Vkrcw5iwpiKdLL49

La Rua infantil

Els actes es reprendran l’endemà diumenge 18 de febrer, a les 10:00 h, amb un esmorzar de coca amb xocolata al Parc de les Oliveres.

La Rua infantil arrencarà a les 10:30 h pels carrers de Castellvell i també inclourà el Concurs de disfresses. Per acabar, a les 12:00 h, s’oferirà un vermut popular.

Font: Ajuntament de Castellvell del Camp

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *