El Carnaval omple de festa els carrers amb més de 700 persones

  • 8 carrosses i més de 700 persones van participar a les rues i als actes del cap de setmana.
  • La colla “Els Llunàtics” va guanyar l’escombra d’or a millor carrossa.

Durant tot el cap de setmana el municipi s’ha vestit de festa i confeti. Els carrers han vist com, un any més, la resposta de les morellenques i els morellencs ha sigut fantàstica i s’ha omplert de gresca i diversió cada acte programat al llarg del cap de setmana. Els més petits començaven la seva rua el divendres a la tarda abans de berenar i gaudir de l’espectacle “Salta, Canta i Balla!” que va omplir el pavelló de colors i disfresses.

L’endemà dissabte arribava un dels plats forts. Més de 500 persones van protagonitzar un dels actes més multitudinaris. Van ser 8 les carrosses que van sortir a la Gran Rua d’enguany: la “Primavera Cuca”, “El Gran Cabaret”, “Els Llunàtics”, “La Barbacoa”, “Quina tribu!”, “Colla Kao”, “AMPA de Les Ovelles” i “Hard Ruin Embruix”.

La rua va acabar amb el discurs del Rei Carnestoltes, just abans del sopar al pavelló i d’un dels altres moments més esperats, el lliurament de les escombres. L’escombra de bronze va ser per “Hard Ruin Embruix!”, l’escombra de plata va ser per “Quin tribu!” i, finalment, l’escombra d’or a la millor carrossa va ser la de la colla “Els Llunàtics”. Una carrossa que, segons el jurat, va destacar per la seva originalitat en la decoració, disfressa i temàtica.

En aquesta edició s’han incorporat algunes novetats a la rua del dissabte. De les tres voltes que es feien fins a l’any passat, aquest any, se n’han fet dues i s’ha passat al pavelló l’entrega de les Escombres. El canvi s’ha implementat per agilitzar el temps d’espera al carrer i minimitzar el fred.

Diumenge va ser el dia més familiar i l’últim d’aquest Carnaval. La Festa del Confeti a la plaça de la Font, amb l’animació de “Xari, Xarinola” va donar pas a la crema del Rei Carnestoltes amb la que les morellenques i els morellencs van acabar un Carnaval amb una participació fantàstica.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *