«SUEÑOS DE UNA NOCHE» triomfa a Cunit i Calafell

El carnaval és una festa que desperta l’alegria i la creativitat a moltes localitats, i Cunit no és una excepció. Aquest any, la Comparsa «Sueños de una noche» ha aconseguit un èxit destacable en les celebracions de Cunit i Calafell, destacant-se com una de les revelacions de la temporada.

Amb una participació activa en tres ruas, els membres de la Coparsa han demostrat la seva dedicació i passió pel món del carnaval, inspirada aquesta vegada en l’Imperi Azteca. Malgrat les dificultats meteorològiques que van impedir la sortida en la primera rua a Vendrell, la determinació del grup va permetre que, en les dues seguents, a Cunit i Calafell, aconseguissin quedar en la tercera posició, fent ressonar els seus passos i ritmes contagiosos per tot el recorregut.

Una de les particularitats que destaquen en la proposta de «Sueños de una noche» és la seva dedicació a l’elaboració manual dels seus trajes, amb cada peça creada de manera única per la dissenyadora del grup, Carmen. Aquesta autenticitat i detallisme a l’hora de confeccionar els seus vestits no només contribueix a la bellesa visual del grup sinó que també reforça el compromís amb la tradició artesanal del carnaval.

A més del reconeixement a les ruas, la Comparsa «Sueños de una noche» té altres activitats planificades per mantenir viva l’alegria carnavalera. El proper 17 de febrer, a les 19:00, el grup participarà en el Cos Blanc de Calafell, una ocasió per mostrar els seus dissenys i contagiar la seva energia al públic assistent.

Així mateix, el dia 16 de febrer a les 00:00h, «Sueños de una noche» es presentarà a la discoteca Vips de Calafell amb una actuació especial juntament amb Empire Eventos. Aquesta actuació formarà part de la festa de Resacon post Carnaval, una oportunitat per aquells que no hagin tingut prou amb les ruas anteriors i vulguin seguir gaudint de la festa amb aquesta espectacular coparsa.

Si estàs interessat a participar en aquesta festa, les entrades estan disponibles a través de https://www.fourvenues.com/es/empireventos/events/carnaval-empire-100–reggaeton–dembow–hiphop–afro–16-02-2024-DW2J/tickets/elrowz8j800fu01af2wt9d54dYpd2qbq/1/form. A més, en les xarxes socials hi ha actius diversos sortejos relacionats amb aquest esdeveniment per a tots aquells que vulguin participar.

La participació en aquesta festa no només és una oportunitat per celebrar el carnaval, sinó també per gaudir de l’art i la creativitat que «Sueños de una noche» porta a cada actuació. Amb la seva passió pel carnaval i el seu compromís amb la comunitat, aquesta comparsa es consolida com una de les figures més destacades de la temporada a Cunit i Calafell.

En definitiva, «sueños de una noche» no només és una comparsa, sinó una representació viva de la il·lusió i la creativitat que caracteritza el carnaval. Amb el seu èxit a les ruas i les seves properes actuacions, aquest grup demostra que la festa continua més enllà de les celebracions oficials i que la seva energia contagiosa seguirà animant les nits de tots aquells que decideixin unir-se a la festa dels sueños de una noche.

Video de la coreografia de Sueños de una noche

Font: Sueños de una noche

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *