EL CATALÀ DE MOTOCRÒS DE NENS I FEMENÍ ESTRENA LA TEMPORADA A LA POBLA DE MAFUMET

El circuit de Motocròs de La Pobla de Mafumet ha estat la seu de la primera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens i Femení 2024.

La prova, disputada aquest passat diumenge, 18 de febrer, ha reunit més de 110 pilots al traçat de la comarca del Tarragonès.

Pel que fa als resultats de la jornada, Jordi Dauset s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi de la categoria dels més petits, MX50. El pilot del Club Esportiu Guaja Racing ha fet segon en la primera mànega, on s’ha imposat Arik Lázaro, i ha vençut en la segona, on ha completat una gran actuació. Lázaro, tot i sumar els mateixos punts que Dauset, ha acabat al segon esglaó del podi. Les posicions d’honor les ha completat Naim Aouadi, que ha fet tercer.

Pepe Badiella ha estat el pilot més destacat de la categoria MX65-A. El corredor del Moto Club Polea SX ha guanyat amb autoritat després de vèncer les dues mànegues de la jornada. Al podi l’han acompanyat Pol Batlles, segon, i Marc Garcia, tercer.

D’altra banda, el gran dominador de la categoria MX65-B ha estat Eleu Jose. El pilot del Rocco’s Ranch s’ha imposat en les dues mànegues disputades. Gustav Bengtsson ha fet segon, mentre que Jordan Cadenel ha completat el top 3 de la categoria.

A MX85 Cadet, Jaume Pons, amb 45 punts, n’ha tingut prou per alçar-se amb la victòria. Nil Pérez, amb 36 punts, i Jordi Vilarnau, amb 26, han completat les posicions d’honor de la categoria.

Pel que fa a la categoria MX85 Juvenil, una de les nodrides de la jornada amb 30 participants, Pau Caudet s’ha endut la victòria després de vèncer les dues mànegues de la jornada. El podi de la categoria l’han completat Pau Sabaté, segon, i  Kevin Colomés, tercer.

Finalment, pel que fa al Campionat de Catalunya de Motocròs Femení, Julieta Croci ha estat la protagonista de la categoria MX Femení 85. La pilot de Costa Rica ha completat una magnífica actuació, on ha aconseguit imposar-se en totes dues mànegues. Irune Bernal, amb dues segones posicions, i Aina Arfelis, amb dos tercers llocs, han completat els calaixos del podi.

La darrera protagonista de la jornada ha estat Anna González. La vigent campiona ha començat la temporada amb un triomf a terres tarragonines, on ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. El podi l’han completat Mariona Valero, amb dues segones posicions, i Cristina De Juan, que ha completat el top 3 de la categoria.

Ponts serà la seu, el proper 21 d’abril, de la segona cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens i Femení.

CLASSIFICACIONS CURSA

Font: Federació Catalana de Motociclisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *