EL TRIAL DE NENS VISITA TERRES DE L’EBRE EN LA SEGONA PROVA DEL CURS

El Campionat de Catalunya de Trial de Nens ha celebrat la segona cursa puntuable de la temporada a La Ràpita.

Sota la batuta del Moto Club Sant Carles, el Trial de Nens dels Alfacs, celebrat aquest passat diumenge 18 de febrer, ha reunit més d’una trentena de pilots.

Pel que fa als resultats de la jornada, Silvestre Ginfarrer, amb 34 punts, ha estat el vencedor de la categoria Promo. El pilot del Moto Club DSB Trial La Pobla de Claramunt ha anat clarament de menys a més, completant una primera volta amb 20 punts, i la darrera amb només 3 punts. Lluc Gómez, amb 58 punts, ha ocupat el segon esglaó del podi de la categoria Promo.

El protagonista de la nodrida categoria Base ha estat Pau Giralt, que ha completat les tres voltes amb només 3 punts, un en cada volta. El pilot del Club Esportiu Circuit El Terré d’Almenar ha encapçalat els calaixos del podi on l’han acompanyat Querlat Fontdevila, segona amb 9 punts, i Pau Rafecas, tercer amb 10 punts.

Aleix Alcón ha estat el vencedor de la categoria Aleví+8 Benzina. Amb 40 punts, Alcón s’ha imposat per davant de Marc Colom i Enzo Serrano, segon i tercer, respectivament.

Màxima igualtat a la categoria Aleví, on Sergio Garrido i Adrià Carrasco han empatat a 21 punts. El criteri de desempat ha afavorit els interessos de Garrido, que finalment s’ha enfilat fins al primer esglaó del podi. Carrasco i Màxim Mirant, per aquest ordre, han completat el top 3 de la categoria.

Pel que fa als més menuts, encasellats dins la categoria Iniciació, Sergi Mayol s’ha endut el triomf després de completar el Trial dels Alfacs amb només 27 punts. Jesús Hernández ha finalitzat la prova en segona posició.

Finalment, 7 pilots han participat a la categoria Oberta, on cal destacar algunes actuacions, com les d’Ada Martí, Abril Montserrat o Jordi Sala.

La localitat de Piera serà la seu de la tercera cursa del Campionat de Catalunya de Trial de Nens 2024.

CLASSIFICACIONS CURSA

Font: Federació Catalana de Motociclisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *