Èxit de participació en el III Gran Premi d’Hivern el Morell

  • 140 esportistes van participar aquest cap de setmana en una de les cites indispensables del Club Ciclista el Morell.
  • El Premi d’Hivern s’inclou, enguany, dins l’anomenada Challenge a les comarques de Tarragona, creada per Federació Catalana de Ciclisme.

Aquest cap de setmana el nostre municipi ha sigut testimoni d’una de les cites esportives de la temporada. El Club Ciclista el Morell va organitzar el III Gran Premi d’Hivern El Morell amb 140 ciclistes inscrits i una molt bona resposta de les morellenques i els morellencs. Aquest any la prova forma part de l’anomenada Challenge de les comarques tarragonines, una creació de la Federació Catalana de Ciclisme per tal de crear un circuit amb totes les proves de la demarcació.

“S’ha de potenciar el ciclisme al Morell i a tota la zona del Camp de Tarragona, perquè s’estan perdent moltes cites esportives”, afirmava Ricard de Miguel, president de l’entitat ciclista morellenca, qui afegia que “això es bo pel Morell, perquè se situa al mapa i, sobretot, perquè tenim ciclistes aquí, al poble, que mereixen poder córrer a casa”.

La rua va acabar amb el discurs del Rei Carnestoltes, just abans del sopar al pavelló i d’un dels altres moments més esperats, el lliurament de les escombres. L’escombra de bronze va ser per “Hard Ruin Embruix!”, l’escombra de plata va ser per “Quin tribu!” i, finalment, l’escombra d’or a la millor carrossa va ser la de la colla “Els Llunàtics”. Una carrossa que, segons el jurat, va destacar per la seva originalitat en la decoració, disfressa i temàtica.

En aquesta edició s’han incorporat algunes novetats a la rua del dissabte. De les tres voltes que es feien fins a l’any passat, aquest any, se n’han fet dues i s’ha passat al pavelló l’entrega de les Escombres. El canvi s’ha implementat per agilitzar el temps d’espera al carrer i minimitzar el fred.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *