La quarta prova del Circuit Jorgolf Training, el 24 de febrer

El 24 de febrer, el Golf Costa Daurada acollirà la quarta prova de l’any del Circuit Jorgolf Training. Puntuable per a l’Ordre Del Mèrit 2024, es jugarà sota la modalitat stableford individual i inclourà avituallament al forat 9 i una copa de vermut en finalitzar la jornada.

La Gran Final, prevista per al 20 de juliol, espera amb multitud de sorpreses per a tots els que juguin un mínim de set proves. El gran esdeveniment de tancament del Campionat tindrà lloc al Restaurant Gastrobotànic de Bràfim. Un escenari en què es distingirà els guanyadors de les diferents categories: scratch indistint; primer i segon HCP inferior; primer i segon HCP superior; primer sènior; primer dames i primer juvenil.

Alhora, es durà a terme un gran sorteig de regals entre els quals destaquen deu espatlles de pernil, sis bosses de golf, tres putters, tres sands wedges, tres làsers i tres rellotges de la firma Garmin. El preu de la inscripció és de 25 euros per als socis i 72 euros per als no socis i cal formalitzar-ho a través de Clapphouse, l’app oficial del Club.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *