L’Ajuntament de Salou reafirma el seu compromís amb el col·lectiu LGTBI a través de l’esport

Per commemorar el Dia Internacional contra la LGTB-fòbia en l’esport, que se commemora aquest dilluns, dia 19 de febrer, les Regidories d’Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Salou han impulsat una acció emblemàtica: la col·locació d’una pancarta reivindicativa al pavelló Salou Centre.

Aquesta pancarta, que presidirà l’espai durant tota la setmana, es convertirà en el teló de fons ideal per a les fotografies que les diverses entitats esportives vulguin capturar, incloent-hi tant les figures directives com les atletes.

L’ambició d’aquest gest és clara i bidireccional: per una banda, busca potenciar la difusió i la consciència sobre aquesta causa essencial a través de les xarxes socials; per l’altra, pretén educar i mobilitzar la comunitat sobre la crítica necessitat d’erradicar la LGTB-fòbia dins l’àmbit esportiu.

Aquesta iniciativa, que forma part del I Pla en Polítiques LGTBI promogut per l’Ajuntament de Salou, subratlla el compromís i el suport inqüestionable de l’actual equip de govern, vers el col·lectiu LGTBI.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *