22 RESTAURANTS PARTICIPEN A LES RUTES BAIX GAIÀ EXPERIENCIES AMB CALÇOTS I CARXOFES DEL 22 DE FEBRER AL 21 D'ABRIL, D'ENTRE ELLS HI HA 4 ESTABLIMENTS DE CREIXELL

Imatge dels restaurants participants a l’esdeveniment

Establiments de diverses poblacions del Baix Gaià serviran, del 22 de febrer al 21 d’abril, menús i racions amb el calçot i la carxofa com a protagonista, acompanyades de vins i caves Raventós Codorniu, amb l’objectiu que l’experiència gastronòmica siguin un reclam per potenciar els caps de setmana fora de temporada així com per descobrir nous restaurants.

Per part de Creixell hi participen els restaurants següents:

Mediterraneum Restaurant – La Masieta , Hotel La Nova Tenalla El Nou MIRADOR i Restaurante Bar Angel Miguel

La iniciativa compta amb un passaport amb el qual els clients que degustin les propostes de 4 restaurants de 4 poblacions diferents aconseguiran una ampolla de licor d’arròs Segadors del Delta cortesia de Nomen Foods.

Font: Ajuntament de Creixell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *