Comença el Concurs d’Idees per a la rehabilitació i modernització de l’edifici del Casal Municipal

Tal com es va anunciar, el projecte de remodelació del Casal Municipal és objecte de la subvenció que l’Ajuntament de Cunit va demanar als fons Next Generation, concretament dins de la línia d’ajuts per a la Rehabilitació d’Edificis de Titularitat Pública.

El projecte presentat per l’Ajuntament de Cunit té un valor d’1,8 milions d’euros i contempla una renovació total de l’edifici que data de finals de a la dècada dels 80.

El proper 26 de febrer acaba el termini de proposta d’equips i estratègies per el projecte de remopdelació. Un Jurat independent estudiarà les propostes anònimes presentades i escollirà 3 equips per la segona fase amb propostes concretes del Concurs d’arquitectura promogut per l’Ajuntament de Cunit amb l’objectiu de promoure la participació activa dels professionals de l’arquitectura i el disseny en la preservació i posada en valor del patrimoni cultural del nostre municipi, i que modernitzi aquest equipament.

El concurs, obert a professionals del món de l’arquitectura convida a presentar propostes innovadores i sostenibles que abordin la rehabilitació del Casal amb una visió contemporània i respectuosa amb la seva història i entorn.

…..(i la resta igual).

Font: Ajuntament de Cunit

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *