El govern de Cunit aprova la llicència d’obres de l’arranjament de les cobertes de l’INS Ernest Lluch

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Cunit ha aprovat en la sessió d’avui, la llicència d’obres demanada pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per tal de realitzar les obres de condicionament de les cobertes de l’Institut Ernest Lluch, per posar fi al problema de filtracions i goteres de l’edifici.

Aquesta és una inversió que ha estat molt demandada tant per la comunitat educativa de l’Institut com per l’ajuntament de Cunit que ha afecta des dels darrers cursos al desenvolupament de l’activitat.

Les obres, amb un pressupost total de 936.967,31 euros, estan dissenyades per reforçar i renovar completament les cobertes de l’edifici, garantint així una protecció òptima contra les inclemències meteorològiques i eliminant definitivament el risc de goteres.

El govern cunitenc mostra la seva satisfacció per l’inici immediat d’aquestes obres, que gràcies a les gestions fetes per part de l’ajuntament, començaran en breu, afirmant que “és una prioritat absoluta garantir que els nostres centres educatius ofereixin un entorn segur i adequat per a l’aprenentatge i el desenvolupament dels nostres estudiants”. A més, ha agraït per avançat la comprensió i la paciència de la comunitat educativa mentre es portin a terme les obres.

Font: Ajuntament de Cunit

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *