Es trenca la canonada principal de distribució d’aigua a Tortosa i es talla el subministrament durant unes hores

L’incident a la canonada s’ha produït en el marc de les obres d’ampliació de l’Hospital de la Cinta. El servei es restablirà avui entre els 22.00 i les 23.00El trencament de la canonada principal de distribució d’aigua a Tortosa ha obligat a interrompre el servei des de les 14.50 hores a tota la ciutat, una ruptura que s’ha produït en el marc de les obres d’ampliació de l’Hospital Verge de la Cinta que executa la Generalitat. Els tècnics d’Aigües de Tortosa han treballat durant tota la tarda i la previsió és que es restableixi el servei entre les 22.00 i les 23.00 hores.

Concretament, els treballs han consistit en la renovació de la part de la canonada afectada, una canonada de 455 mm de diàmetre i 4 metres de longitud. Una vegada quede instal·lat el nou tram de canonada es restablirà el subministrament d’aigua de manera progressiva a tota la ciutat. «Demanem a la ciutadania que no utilitze aigua fins que estigui totalment reparada l’avaria», ha manifestat l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan.

El trencament de la canonada ha provocat que durant uns minuts l’aigua sortís a pressió, arribant als carrers pròxims a l’hospital. Precisament, el trencament d’aquest punt de la xarxa de distribució s’ha produït mentre s’adequava la rasa per on s’ha de desviar la canonada d’aigua amb motiu de les obres d’ampliació de l’hospital.

Font: Ajuntament de Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *