L’Ajuntament d’Ulldecona segueix treballant per la millora dels serveis de transport públic en tren i autobús

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, i els tinents d’alcaldia Jordi Torrent i Eli Itarte, es van reunir la setmana passada a Barcelona amb la Consellera de Territori de la Generalitat, Ester Capella, i el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas, per traslladar-los personalment la necessitat urgent de millorar el serveis de transport públic a Ulldecona. Aquesta setmana finalment ha estat possible.

En concret en la reunió es va insistir de nou en la necessitat d’augmentar les freqüències direcció Barcelona, tant per tren com per carretera, i reduir el temps de trajecte. A més, en el cas del servei d’autobusos, l’Ajuntament d’Ulldecona demana des de fa mesos conexions cada hora amb Amposta i Tortosa sobretot en les franges de 7.00/10.00 h, 14.00/17.00 h en l’anada i 13.00/16.00 i 18.00/21.00 h en la tornada.

Les peticions són recurrents i des de fa mesos es mantenen contactes constants al respecte amb les administracions i empreses implicades com són les diverses delegacions territorials de la Generalitat de Catalunya, Rodalies, Renfe, Consell Comarcal del Montsià i Hife entre altres.

Font: Ajuntament d’Ulldecona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *