Montblanc promou el concurs musical Vila Vocal

L’àrea de cultura de l’Ajuntament de Montblanc ha organitzat el concurs musical Vila Vocal adreçat a solistes i grups musicals amb residència a Catalunya. L’objectiu és donar una primera oportunitat a noves formacions musicals que tenen cançons pròpies.

El primer premi del concurs serà l’enregistrament d’un disc a Llimac Estudis de Valls per un import de 2.500 euros i la contractació per una actuació en directe en una festa organitzada per l’Ajuntament de Montblanc durant el 2024 per un import de 500 euros. El segon premi, d’altra banda, preveu la contractació per una actuació en directe en una festa a Montblanc durant l’any 2024 per un import de 500 euros.

Entre tots els grups i músics que s’hi inscriguin, es farà una primera selecció de 5 finalistes que faran una actuació a Montblanc el dissabte 18 de maig, durant les festes de Sant Maties. Després de les actuacions, el jurat valorarà l’originalitat de les composicions, la posada en escena i la qualitat musical de cada grup musical o solista. I d’aquests cinc finalistes se n’escolliran els dos guanyadors.

Els músics participants han de presentar cançons originals, inèdites i d’autoria pròpia.

En aquest enllaç es pot fer la inscripció al concurs Vila Vocal 2024

Font: Ajuntament de Montblanc

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *