El projecte «14×1000 Trekking Inclusiu» continua sumant cims

El projecte “14×1000 Trekking Inclusiu” impulsat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Apindep i Onat Foundation va enfilar-se fins al Cogul (1.526 m), al Solsonès, el passat 17 de febrer.

En aquesta ocasió, la jornada va comptar amb participants d’Apindep i de l’Associació Amisol, a més d’altres voluntaris, i el tècnic i cap de l’Àrea d’Inclusió de la FEEC, Albert Pendon. Aquesta ascensió es va convertir en el 17è cim assolit de la iniciativa.

La sortida va transcórrer en un dia propici per a les activitats de muntanya, de temperatura amable. De camí al Cogul, els assistents van gaudir d’unes vistes magnífiques des del Mirador de la Vall de Lord. Tot seguit, van pujar per corriols molt estrets plens de vegetació fins a arribar el cim. El recorregut va ser de 4 km i de tipus circular. A més, va desenvolupar-se amb un molt bon ambient familiar i proper dins del grup.

El projecte

“14×1000 Trekking Inclusiu” és un projecte que té com a objectiu assolir catorze cims emblemàtics de Catalunya de mil metres en dos anys amb col·lectius que tenen una diversitat funcional i capacitats diferents. La següent sortida de la iniciativa serà el 8 de març a la Torreta de l’Orri (Pallars Sobirà).

Font: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *