Licitació per l’explotació dels Bars Municipals de Pratdip: Casal i Piscina

L’Ajuntament de Pratdip ha anunciat una nova licitació que despertarà l’interès dels empresaris locals i aquells que busquen oportunitats en el sector de l’hostaleria. L’òrgan de contractació, l’Ajuntament de Pratdip, ha publicat l’anunci de licitació per a la concessió dels serveis de bar/restaurant del Casal Municipal i de la Piscina Municipal.

L’objecte d’aquesta licitació és la concessió de serveis, i els interessats podran participar en dos lots diferents, cadascun relacionat amb un dels bars en qüestió. El primer lot implica el servei de bar/restaurant del Casal Municipal, situat a l’Av. de Catalunya, 9 (Pratdip), amb una superfície de 371 m2. El segon lot, d’altra banda, està relacionat amb el servei de bar/restaurant de la Piscina Municipal, ubicat a l’Av. de Catalunya, 1 (Pratdip), amb una superfície de 70 m2.

Pel que fa a les dades econòmiques, el pressupost base de licitació per a tot el contracte és de 1.999,40 €, amb un valor estimat total del contracte de 424.145,00 €. És important destacar que aquests imports no inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), que s’ha de tenir en compte per als càlculs. Amb l’IVA, el pressupost base de licitació ascendeix a 2.259,84 €.

El procediment de tramitació serà ordinari, amb un procediment d’adjudicació restringit. El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el 27 de febrer de 2024 a les 23:59:59. Aquesta elecció de tramitació restringida suggereix que l’Ajuntament està buscant una selecció rigorosa dels candidats, amb l’objectiu de garantir que els futurs gestors dels bars compleixin amb els requisits necessaris per oferir un servei de qualitat.

L’anunci també proporciona informació detallada sobre la ubicació de cada bar i les seves característiques físiques. El Casal Municipal, amb una superfície de 371 m2, es troba a l’Av. de Catalunya, 9 (Pratdip). D’altra banda, la Piscina Municipal, amb una superfície de 70 m2, està situada a l’Av. de Catalunya, 1 (Pratdip). Aquestes ubicacions estratègiques, en el cor del municipi, ofereixen una oportunitat única per als empresaris que vulguin establir-se en aquesta àrea i atendre la demanda local i turística.

La licitació també destaca que aquest contracte no està finançat amb fons de la Unió Europea, i no es considera un contracte harmonitzat. Això significa que les empreses interessades no han de preocupar-se per compleixements addicionals o requisits específics relacionats amb fons europeus.

A més de l’aspecte econòmic i procedimental, l’anunci de licitació també proporciona informació complementària. L’anunci va ser publicat oficialment el 12 de febrer de 2024, a les 14:29, marcant el inici d’aquesta oportunitat per als empresaris interessats en la gestió dels Bars Municipals de Pratdip.

Aquesta licitació ofereix als empresaris locals i als interessats en el sector de l’hostaleria una oportunitat única per gestionar i operar dos establiments importants al cor de Pratdip. Amb una ubicació estratègica i un pressupost significatiu, la concessió d’aquests serveis promet ser una decisió crucial per a l’Ajuntament de Pratdip i per als residents que gaudeixen d’aquests espais com a llocs de trobada i oci. Les empreses interessades tenen fins al 27 de febrer de 2024 per presentar les seves ofertes, amb l’esperança de guanyar la concessió i contribuir al teixit econòmic i social de Pratdip.

Plec de clàusules administratives: 05. PCAP Concessio Servei Bars Municipals_v03.pdf

Plec de prescripcions tècniques: 07. PLEC TÈCNIC Bar CASAL.pdf

Memòria justificativa del contracte: 01. Memòria Justificativa.pdf

Document aprovació de l’expedient: DECRET 2024-0028. Resolucio dAlcaldia daprovacio.pdf

Altra documentació: 08. PLEC TÈCNIC Bar PISCINA.pdf

Font: Ajuntament de Pratdip

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *