Prop de 130 golfistes es donen cita al Golf Costa Daurada per jugar la Galaxy Cup

Golf Costa Daurada ha viscut un cap de setmana actiu. I és que prop de 130 participants s’han donat cita a la primera prova, d’un total de quatre, que componen la temporada de la Galaxy Cup de Golf.

La cita, dividida en tres jornades matinals, ha comptat amb un ambient de competició i temperatura de joc immillorables per a l’època de l’any en què ens trobem.

La prova, que s’ha jugat en dues modalitats, individual stableford i parelles scramble, ha comptat amb els atractius d’una carpa d’avituallament amb degustació de botifarra al green del 9, el sorteig d’un pernil gran reserva i obsequis de fidelitat per a tothom els jugadors.

Al pla competitiu, Raisa Valero i Eduardo Pacheco han compartit l’esglaó més alt del pòdium en categoria scratch després de signar una targeta final de 34 punts. En categoria handicap, Alfonso Sáez, Julia Rodríguez i Carlos Franquesa han esdevingut els millors del campionat.

Tots ells han estat guardonats amb una invitació per participar a la fase final del Circuit, que tindrà lloc al Gaudí Golf de Reus els dies 6 i 7 de desembre. Al llarg de l’any el circuit tornarà a les instal·lacions del Golf Costa Daurada per celebrar tres jornades competitives més: de l’1 al 3 de març; del 17 al 19 de maig i del 27 al 29 de setembre.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *