Salou mostra el seu suport i compromís amb la Socrates Educa International School

La Socrates Educa International School de Salou ha inaugurat aquest matí, juntament amb University Day, la vuitena edició de la Fira d’Universitats, un esdeveniment que ha reunit entre 22 i 25 centres universitaris locals, nacionals i internacionals per tal que l’alumnat dels darrers cursos de l’ESO i del Batxillerat Nacional i Internacional puguin rebre una orientació acadèmica profitosa, tenint en compte la diversitat d’estudis i noves tendències educatives. En aquest sentit, Salou ha mostrat tot el seu suport al centre i ha lloat el positiu paper positiu de la Fira, pensant en el futur acadèmic dels estudiants.

La regidora de l’Àrea de Serveis Educatius de l’Ajuntament de Salou, Julia Gómez, ha felicitat els organitzadors per la iniciativa i ha posat en valor la seva finalitat, així com la importància d’una formació de qualitat per aconseguir perfils professionals competents, capaços i innovadors.

La regidora de l’Àrea de Serveis Educatius de l’Ajuntament de Salou, Julia Gómez, ha felicitat els organitzadors per la iniciativa i ha posat en valor la seva finalitat, així com la importància d’una formació de qualitat per aconseguir perfils professionals competents, capaços i innovadors

Per la seva banda, la subdirectora del centre, Hermínia Martí, ha parlat de la responsabilitat, la consciència i les eines amb què els joves estudiants han de prendre les decisions que afecten als seus estudis universitaris i al seu futur professional, ple d’oportunitats.

Les presidentes del Senior Student Council, les alumnes Carla Zaera, de 2n de BAT; i Leire Ugalde i Maria del Peso, de segon curs de Batxillerat Internacional han actuat com a mestres de cerimònia.

L’acte ha comptat amb l’assistència d’uns 200 estudiants del centre i també de fora, així com de la responsable de l’organització de la Fira d’Universitats, Raquel Rabassa.

La jornada ha finalitzat amb una interactuació entre els alumnes i les persones al front dels diferents estands de cada universitat.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *