Una delegació de la Cambra de Comerç visita la fira Vinexpo de París

Un delegació de la Cambra de Comerç de Reus, junt amb l’Agència Reus Promoció, han visitat la fira del vi Vinexpo a París, amb l’objectiu d’internacionalitzar el Vermut de Reus.

L’objectiu de la visita ha estat valorar la presència de la ciutat de Reus a l’edició de l’any 2025, amb un clar objectiu: internacionalitzar el Vermut de Reus com a beguda referent de la nostra ciutat i despertar, a través d’aquesta beguda, l’interès per visitar i descobrir el municipi.

La Wine Paris & Vinexpo se celebra del 12 al 14 de febrer a Paris Expo. És una trobada internacional dels vins i un esdeveniment únic que reuneix tots els professionals del sector.

La Cambra de Comerç i l’Agència Reus Promoció valoraran la seva presència en aquesta mostra, amb un model similar amb el què està present a la fira Fenavin, que se celebra a Ciudad Real cada dos anys. La presència a aquesta fira es considera una oportunitat estratègica per atreure el turista francès tradicionalment molt fidel a la destinació de la Costa Daurada, per gaudir de les seves vacances.

La presència a la Fira ha de permetre, de manera atractiva, mostrar la riquesa patrimonial de la ciutat, així com la seva destacada oferta enogastronòmica i els productes de proximitat, per posicionar Reus com a capital del vermut tant en l’àmbit nacional com l’internacional, acompanyat com sempre de l’oli DOP Siurana i de l’avellana DOP Reus.

Font: Cambra de Comerç de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *