La URV obre les portes als futurs universitaris el proper 24 de febrer i el 19 d’abril

Els estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior i les seves famílies podran visitar les instal·lacions de la Universitat Rovira i Virgili (URV) durant les Jornades de Portes Obertes que tindran lloc el proper dissabte 24 de febrer, de 10h a 14h, i el divendres 19 d’abril, de 17h a 21h. Hi podran conèixer de prop els estudis de grau, els equipaments i les activitats d’extensió universitària de què podran gaudir com a estudiants d’aquesta universitat. Cal inscriure’s prèviament al web de la Jornada de Portes Obertes.

Informació sobre els graus i recorregut per les instal·lacions

Durant la visita, estudiants i famílies podran conèixer, de la mà del professorat, com s’organitzen els graus, quines sortides professionals tenen i quin tipus de pràctiques i mobilitats podran fer els futurs alumnes. De la mateixa manera, estudiants i exestudiants de la URV els explicaran l’experiència d’estudiar a la Universitat. Així, els assistents podran resoldre amb professorat i estudiants tots els dubtes que tinguin.

A més a més, els futurs estudiants podran veure els serveis i les instal·lacions que tindran a l’abast, com ara les aules, els laboratoris i el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació, i conèixer activitats de la vida universitària, com ara les esportives o el voluntariat.

Sessió específica en línia sobre la preinscripció i les beques

Paral·lelament a la Jornada de Portes Obertes presencial, l’equip tècnic d’orientació universitària de la URV organitza una xerrada informativa en línia, el 9 de maig a la tarda, sobre els aspectes administratius que cal saber per estudiar un grau: la preinscripció universitària, com és l’assignació de places i quines beques i ajuts poden obtenir els estudiants de primer de grau. També donaran a conèixer els serveis a disposició dels estudiants per aprofitar l’etapa universitària tant dins com fora de les aules.

Inscripcions

Per assistir a les Jornades de Portes Obertes de la URV cal que l’estudiant es registri prèviament a través del web específic, on cal que esculli el centre i els graus que li interessa conèixer i el nombre d’acompanyants. Entre 48 i 24 hores abans de la jornada, les persones inscrites rebran un codi QR que hauran de mostrar a l’entrada.

Al mateix web, s’hi poden trobar els horaris de les visites de cada grau, així com informació d’interès de cara a les jornades o referent a l’orientació universitària, entre altres.

Font: URV

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *