Baseactiva es converteix en el punt de referència del Consell Comarcal i Concactiva

Durant l’any 2023 s’han fet diverses formacions i jornades informatives

Baseactiva ha esdevingut, per les persones de Santa Coloma de Queralt i municipis propers, el punt de referència del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i de Concactiva. Així, les persones que necessiten realitzar qualsevol tràmit poden adreçar-se a l’edifici de Baseactiva, ubicat a Santa Coloma de Queralt, on personal tècnic de les àrees de Promoció Econòmica, Joventut i Serveis Socials dels ens comarcals ofereixen acompanyament, assessorament i diversos serveis a la ciutadania, empreses i entitats.

L’espai compta amb un coworking amb connexió a internet, des d’on els usuaris poden fer teletreball o desenvolupar el seu propi projecte empresarial. També hi ha un despatx que es pot llogar de manera puntual o per mensualitats, una sala habilitada amb 6 ordinadors de sobretaula i una sala polivalent per a dur a terme formacions, xerrades o reunions de gran format.

Durant l’any 2023, a Baseactiva s’han dut a terme diferents formacions, com el curs de «Tècniques de màrqueting i comercialització» per a persones emprenedores i empreses del sector agroalimentari; la jornada informativa «Baseactiva t’obre portes» sobre els serveis d’acompanyament empresarial i oportunitats de finançament que s’ofereixen a través de Concactiva i el consorci Leader del Camp o el taller “Instagram: la Xarxa Social més destacada. Vols saber com treure-l’hi partit?”, adreçada a professionals del comerç al detall i que va comptar amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus.

Les instal·lacions de Baseactiva també inclouen l’obrador de cerveses artesanes. És un espai compartit per a persones emprenedores amb maquinària a disposició per experimentar, elaborar, envasar i posar a la venda cervesa artesana com a producte acabat de qualitat. Des del 2022 Cerveses La Renaixença elabora les seves quatre referències a l’obrador de Santa Coloma, que ven en bona part a la Conca de Barberà, i a finals del 2023 un segon elaborador fa ús del viver, constatant que aquest projecte pioner contribueix a generar ocupació i valor afegit a la comarca i al territori.

Font: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *