Eines per la gestió de les emocions (2024)

L’autoconeixement i la gestió de les emocions són elements fonamentals per a un equilibri personal i professional. En aquest sentit, el proper 2 d’abril començarà una formació única que proporcionarà les eines necessàries per afrontar les emocions amb eficàcia. Amb un total de 30 hores teorico-pràctiques, aquesta oportunitat de formació es presenta com una proposta innovadora i transformadora per millorar la qualitat de vida dels participants.

La formació, titulada «Eines per la Gestió de les Emocions (2024)», serà presencial i es desenvoluparà en sessions de 18 a 21 hores els dimarts i dijous, del 2 d’abril al 16 de maig. Amb només tres excepcions (els dimarts 2, 9 i 16 d’abril), els participants tindran l’oportunitat de plantejar-se i explorar les seves emocions, així com adquirir eines pràctiques per gestionar-les amb èxit.

Les places són limitades, amb un total de 15 vacants disponibles. La formació està adreçada principalment a treballadors en règim general i autònoms, amb un percentatge reservat per a persones desocupades. Per conèixer les vacants disponibles, es recomana consultar amb detall la informació proporcionada.

Un dels aspectes més destacats és que aquesta oportunitat formativa està 100% subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Això significa que els participants podran gaudir d’aquesta formació sense cap cost econòmic, afavorint així l’accessibilitat i la participació de persones amb diverses situacions laborals i econòmiques.

Per formalitzar la preinscripció, els interessats han de presentar la documentació necessària a l’ODL abans de l’inici de l’acció formativa. Aquesta documentació inclou una fotocòpia del DNI/NIF, el número d’afiliació a la Seguretat Social, així com una fotocòpia de l’encapçalament de la nòmina més recent o el rebut d’autònoms. El termini que finalitza el 10 de maig de 2024.

L’acció formativa té com a objectiu principal proporcionar eines de gestió emocional i organització que millorin la qualitat de vida dels participants. El programa es divideix en tres mòduls:

  1. Intel·ligència emocional: Aquest mòdul abordarà la comprensió i el maneig de les pròpies emocions, així com la capacitat d’empatia amb els altres. La intel·ligència emocional és clau per a les relacions interpersonals i el benestar individual.
  2. Presa de decisions: Aprendre a prendre decisions amb seguretat i confiança és una habilitat essencial. Aquest mòdul proporcionarà estratègies i tècniques per a una presa de decisions efectiva en diferents àmbits de la vida.
  3. Planificació i estratègies personals: La gestió del temps i la planificació són elements crucials per a un bon equilibri entre vida personal i professional. Aquest mòdul ofereix eines pràctiques per millorar l’organització personal i assolir objectius amb èxit.

Cal destacar que les places són limitades, i es recomana als interessats assegurar la seva plaça el més aviat possible. Per obtenir més informació o realitzar la preinscripció, es pot contactar amb l’ODL a través de l’adreça de correu electrònic odl@asco.cat o trucant als telèfons 977406009 i 977406067.

En resum, «Eines per la Gestió de les Emocions (2024)» representa una oportunitat única per adquirir habilitats fonamentals per al benestar emocional i la gestió eficaç de les situacions de la vida quotidiana. Amb la subvenció completa i el suport del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, aquesta formació promet ser una experiència enriquidora i transformadora per als participants. Les persones interessades no haurien de perdre l’oportunitat de millorar les seves vides a través d’aquesta proposta educativa innovadora.

Més informació: http://asco-jobs.nemon2ib.com/formation/asco/53/eines-per-la-gestio-de-les-emocions-2024-

Font: Ajuntament d’Ascó

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *