La Festa Major de la URV serà el 14 de març al Parc de la Ciutat de Tarragona

La Universitat Rovira i Virgili celebrarà la Festa Major el dijous 14 de març amb diverses novetats: canvia d’ubicació i es trasllada al Parc de la Ciutat de Tarragona, on l’accés serà limitat fins arribar a les 3.000 persones. Per això a partir d’aquest dijous 22 de febrer la comunitat universitària podrà inscriure’s al web de la Festa Major i obtenir l’entrada.

La programació de les activitats lúdiques i culturals d’aquest esdeveniment coorganitzat per la URV i l’Ajuntament de Tarragona és extensa i tindrà com a caps de cartell Tremenda Jauría i LesQueFaltaBand així com també PD Peting i DJ Trapella.

A les 12 h se suspendran les classes i començarà la festa amb la benvinguda de la xaranga Pujats de To al Parc de la Ciutat. La jornada comptarà, com l’any passat, amb l’actuació castellera i del drac xinès durant l’aperitiu, un dinar popular amb PD Peting, un espai de jocs i de fira d’associacions d’estudiants de la URV i un bingo. També torna el “Got talent”, un certamen al que s’hi sumaran un concurs de discjòqueis i també una competició per trobar el millor eslògan de les samarretes dels i les estudiants.

El punt i final a la festa el posarà DJ Trapella, després de l’actuació de Tremenda Jauría i LesQueFaltaBand, en un concert que començarà a les 18:10 h.

En total tindran lloc una desena d’activitats, que es poden consultar detalladament al web de la Festa Major.

Accés a la Festa Major

Per primer cop, la Festa Major tindrà l’accés limitat a 3.000 persones. És per això que caldrà inscriure’s prèviament a la pàgina web de la Festa Major per obtenir el penjoll d’accés i el got de la festa amb opció de dinar o sense. Les entrades es podran adquirir a partir d’aquest dijous 22 de febrer a les 10 h. En cas d’optar per l’entrada sense dinar, el cost és de 3 euros, i si s’opta pel dinar (a escollir entre paella vegana o fideuà) el cost és de 8 euros.

Inscripcions als concursos

Enguany es reedita el concurs de talents, que amenitzarà la tarda de la Festa Major. Qualsevol membre de la Comunitat URV que cregui que té algun talent, com cantar, ballar o fer teatre, podrà inscriure’s fins a l’11 de març al mateix web de la festa.

El concurs de discjòqueis és una de les novetats d’aquesta edició, per al que també caldrà inscriure’s prèviament.

I, després de l’èxit de l’any passat de les samarretes amb eslògans per ensenyaments, l’organització de la festa anima a mantenir la juguesca. Per això aquesta vegada l’enginy té premi al concurs de samarretes. Les persones que vulguin participar-hi podran apuntar-se el mateix dia de la Festa Major a la carpa de la URV, fins a les 13 h.

Reserva d’autobús

Aquesta jornada pretén ser un espai de trobada per a tota la comunitat universitària. Per aquesta raó també es posaran a disposició dels estudiants busos gratuïts per facilitar l’arribada a Tarragona des del Campus Terres de l’Ebre i la Seu de Vilafranca del Penedès. Les inscripcions als autobusos es poden fer a través del mateix web.

La coordinació i organització de l’esdeveniment és a càrrec de la comissió de la Festa Major URV, integrada per professorat, Personal Tècnic de Gestió, Administració i Serveis, estudiants i associacions d’estudiants, i l’Ajuntament de Tarragona, que han treballat des de l’inici del curs per preparar la programació i la logística de la festa.

Font: URV

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *