La segona cita del Galaxy Cup, de l’1 al 3 de març al Golf Costa Daurada

La Galaxy Cup tornarà al Golf Costa Daurada de l´1 al 3 de març per celebrar la segona cita de la temporada. Després de l’èxit de la prova inaugural, en què van participar més de 120 jugadors, els amants del golf tindran una nova oportunitat de tornar a gaudir d’aquest circuit.

Ressaltar que es podrà escollir la modalitat de joc: individual stableford o bé parelles scramble. Entre els atractius del recorregut destaca una carpa d’avituallament amb degustació de botifarra al green del 9, el sorteig d’un pernil gran reserva i obsequis de fidelitat per a tots els jugadors i jugadores.

El campionat es disputa sempre en horari de matí i els guanyadors de les diferents categories obtindran una invitació per participar a la fase final, que tindrà lloc al Gaudí Golf de Reus els dies 6 i 7 de desembre.

El preu de la inscripció és de 25 euros pels socis. I de 68 euros el divendres i 72 euros el dissabte i el diumenge per als no socis. Les places són limitades i la inscripció s’ha de formalitzar trucant al 600 066 775 oa info@galaxygolf.net

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *