Lliurament de la 8a. convocatòria de la concessió de distincions de mèrit de serveis distingits

El proper divendres, 23 de febrer, l’Auditori del Catllar esdevindrà l’escenari d’un esdeveniment esperat i ple d’emoció: el lliurament de la 8a. Convocatòria de la Concessió de Distincions de Mèrit de Serveis Distingits. Aquest acte, que es consolida com una tradició en el municipi del Catllar, té com a finalitat reconèixer i honorar aquelles persones o entitats que han destacat per la seva contribució al prestigi del Tarragonès o de la comarca en el seu conjunt.

La iniciativa va ser impulsada pel Consell Comarcal del Tarragonès, seguint el suggeriment de diversos municipis de la comarca que consideraven necessari establir un reconeixement públic a aquells que, amb la seva labor o conducta exemplar, han contribuït a engrandir el nom d’un municipi o de la comarca en la seva globalitat.

En aquesta vuitena edició, el Catllar concedirà la distinció de mèrit a Joan Ignasi Porta Lacueva, conegut popularment com «Nasi». Aquesta elecció no és casual; Nasi ha dedicat gran part de la seva vida a la promoció i el desenvolupament cultural i social del municipi. La seva implicació en diferents iniciatives i projectes ha estat fonamental per consolidar el Catllar com un referent en aquesta àmbit. La distinció li serà entregada en un acte conduït per Núria Cartanà, reconeguda periodista de la zona, que destacarà els èxits i la trajectòria de Nasi davant un públic esperançat.

L’esdeveniment serà amenitzat pel grup musical Julivert, una elecció que busca proporcionar un ambient agradable i festiu per celebrar els èxits dels distingits i fomentar la participació ciutadana.

La concessió de distincions de Mèrit de Serveis Distingits no només és un acte de reconeixement sinó també una oportunitat per reflexionar sobre l’impacte positiu que individuals i entitats poden tenir en el desenvolupament de la comunitat. És un moment per celebrar l’esforç col·lectiu i la dedicació desinteressada que contribueixen a construir una societat més rica i cohesionada.

Aquest esdeveniment, que compta amb l’entrada gratuïta sense necessitat de reserva, és una oportunitat única per la ciutadania del Catllar i altres localitats del Tarragonès de participar en un acte que posa en valor el treball comunitari i reconeix l’excel·lència en diverses àrees. És també una ocasió per conèixer i aplaudir les figures que, amb la seva dedicació i compromís, han contribuït a construir un entorn més enriquidor per a tothom.

En resum, el lliurament de la 8a. Convocatòria de la Concessió de Distincions de Mèrit de Serveis Distingits és molt més que una simple cerimònia. És un testimoni de la força de la comunitat, de la importància de reconèixer i valorar els esforços individuals i col·lectius, i de la determinació de construir un futur millor per a tothom. La cita és divendres, 23 de febrer, a les 19.00 h a l’Auditori del Catllar. Un acte que promet emocions, reconeixement i, sobretot, la celebració d’una comunitat compromesa amb el seu creixement i prosperitat.

Font: Ajuntament del Catllar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *