Promoció pels duels davant CD Teruel i RC Deportivo

Dues entrades (1+1), des de 10 € (socis)

El Gimnàstic de Tarragona realitza una promoció exclusiva per als abonats de l’entitat 2023-2024 en vista als dos propers enfrontaments al Nou Estadi Costa Daurada.

Els socis grana ja poden retirar dues entrades de la seva localitat, una pel duel davant el CD Teruel (J25) i una pel RC Deportivo (J27), i venir acompanyats dels seus familiars i/o amics/gues en els respectius enfrontament.

La promoció és indivisible, s’inclou una entrada per cadascun dels partits i el preu és de 10 € (Gols), 15 € (Preferent) i 25 € (Tribuna). Cadascun dels socis pot adquirir fins a un màxim de quatre entrades (2+2) de la zona on estigui abonat en el mateix preu i condicions. En el cas de completar-se la zona, el soci podrà continuar beneficiant-se de la mateixa promoció en un dels sectors del Temple amb preu inferior.

Els horaris previstes pels dues esmentats són els següents:

  • Nàstic – CD Teruel (J25): diumenge 25 de febrer de 2024, a les 16 h
  • Nàstic – RC Deportivo (J27): diumenge 10 de març de 2024, a les 12 h

Per aquests duels, l’entitat grana ofereix aquesta acció als socis per tal de donar el màxim suport a l’equip i defensar el liderat del grup I de Primera Federación. Per beneficiar-se d’aquesta promoció, limitada a l’aforament de cadascuna de les zones del Nou Estadi Costa Daurada, caldrà presentar l’abonament a les oficines del Nàstic, situades a la botiga del Nou Estadi Costa Daurada, i la venda es realitzarà únicament de forma presencial.

L’horari d’atenció al soci és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores i, els dies de partit, des de dues hores abans de l’enfrontament. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions de la promoció.

Font: Gimnàstic de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *