JORNADA. IA aplicada a la gestió documental de l’empresa

Diego García, CEO i cofundador de Mineo.app, prendrà part l’1 de març a les 9,30 hores a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

La síndrome de Diògenes documental, que consisteix en l’acumulació de documents sense cap criteri, és un repte al qual s’han d’enfrontar la majoria de les empreses durant les etapes de creixement.

García analitzarà com l’ús de la IA pot ser un gran aliat per classificar i arxivar tota aquesta quantitat de documents que es poden generar en el dia a dia. I encara més, la IA Generativa ens permet interactuar amb el document mitjançant una anàlisi semàntica.

Al llarg de la sessió es posarà en valor la intel·ligència artificial en l’organització i en la recerca d’informació clau, emfatitzant en com els repositoris milloren la presa de decisions i la innovació gràcies a l’optimització de la gestió de coneixement empresarial.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Font: Cambra de Comerç de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *