Pere Granados valora positivament el suport del president Aragonès al Hard Rock

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat «molt positivament» les recents afirmacions del president de la Generalitat donant suport al projecte Hard Rock. Granados qualifica de fracament positives les declaracions de Pere Aragonès com un pas decisiu cap a la seva aprovació definitiva.

L’alcalde ha assenyalat que aquesta declaració, provinent de la màxima autoritat del país, clou definitivament qualsevol debat intern i partidista sobre la viabilitat del projecte.

Pere Granados ha destacat la importància de respectar i complir els compromisos pressupostaris i ha expressat la seva satisfacció pel fet que el cap de  l’executiu català hagi reafirmat el suport al projecte. «Crec que han trigat massa en pronunciar-se definitivament i tancar el tema» i acabar amb «polèmiques innecessàries», ha afegit.

L’alcalde ha assenyalat que les declaracions del president Pere Aragonès clou definitivament qualsevol debat intern i partidista sobre la viabilitat del projecte

Respecte a les possibles reticències al projecte, l’alcalde ha subratllat especialment  l’aportació dels beneficis en termes d’ocupació amb la creació de molts llocs de treball  i dinamisme econòmic durant tot l’any per a municipis turístics com Salou que aposten foartament per la desestacionalització.  Tot i això, ha subratllat que els inversors continuen mostrant interès en el territori.

Quant a la tramitació del Pla Director, Pere Granados ha expressat la seva confiança en la seva aprovació imminent, una vegada s’hagi completat el procés administratiu. Granados confia que el projecte pugui ser una realitat l’any 2027.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *