Els bisbalencs Alfredo Juan i Josep Martínez van quedar tercers en la classificació al Campionat de Catalunya de Tennis Taula celebrat el passat cap de setmana a Vilafranca

El passat cap de setmana es va celebrar el Campionat de Catalunya de Tennis Taula a Vilafranca del Penedès i els bisbalencs Alfredo Juan i Josep Martínez, del CTT Vilafranca, van quedar tercers en la classificació en la categoria +65.

L’Alfredo i el Josep (Pepitu) jugaran al pròxim campionat estatal, que se celebrarà a Tarragona aquest cap de setmana, ja que es van classificar en el torneig anterior a Bàscara (Girona). Els bisbalencs també tenen previst participar en el Campionat d’Espanya, que es disputarà a Guadalajara del 15 de juny al 3 de juliol i, posteriorment, del 6 al 14 de juliol, també participaran en el campionat mundial, que es jugarà a Roma.

Alfredo Juan ha explicat que “va anar tot molt justet, vaig fallar en l’eliminatòria amb el Calella i per això vam quedar tercers, si jo no hagués fallat, hauríem jugat la final. Tot i això, aquestes coses passen… i igualment estem molt satisfets amb el resultat i amb moltes ganes d’anar a les properes competicions”.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès volem donar l’enhorabona a aquests campions que sempre es mostren humils, tot i ser esportistes d’un gran nivell. Tenim l’orgull de poder presumir de campions bisbalencs!

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *