Menjar als establiments de restauració de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant pot tenir premi

Per promoure el consum als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i fomentar-hi l’activitat econòmica durant els mesos de març, abril i juny, la Regidoria de Turisme ha posat en marxa novament la campanya promocional “Menja i guanya!”. D’aquesta manera, els clients i clientes que facin consumicions iguals o superiors a 20 euros a qualsevol dels trenta bars, restaurants o establiments de menjar per emportar adherits a la campanya podran participar en el sorteig d’un rellotge intel·ligent (smartwatch) si ho fan el mes de març; d’una tauleta (tablet), si ho fan el mes d’abril; i d’un altaveu portàtil, si ho fan el mes de maig.

Gràcies a la col·laboració de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH), també se sortejarà cada mes un val de 30 euros, per utilitzar fins al 30 de juny a qualsevol establiment membre d’aquesta entitat.

Per prendre part en els diferents sortejos, només cal que els clients i clientes lliurin els tiquets a l’Oficina de Turisme o al mateix establiment on hagin fet una despesa igual o superior a 20 euros. Abans de presentar els tiquets, han d’anotar en el dors dels tiquets el seu nom complet, telèfon de contacte, correu electrònic i municipi. El sorteig de cada mes es farà a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant durant la primera setmana del mes següent a la promoció. Els tiquets no s’acumularan i es retiraran cada mes, de manera que cadascun dels tres sortejos es farà amb els tiquets que es presentin el mes que pertoqui.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament pretén dinamitzar el sector de la restauració local. “Volem donar un cop de mà als bars i restaurants del municipi durant aquest mesos de menor activitat, premiar els clients i clientes que consumeixen en aquests establiments i, en definitiva, atreure-hi gent”, ha afirmat la regidora de Turisme, Elidia López.

Les bases de la campanya es poden consultar a www.hospitalet-valldellors.cat. 

Font: Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *