Les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació a Tarragona i Reus obren les seves portes

Tallers, sessions informatives i altres activitats per donar a conèixer com es treballa l’educació musical a les Escoles i Conservatoris de la Diputació a Tarragona i Reus

Les escoles i conservatoris de la Diputació a Tarragona i a Reus han organitzat unes jornades de portes obertes perquè les famílies del futur alumnat coneguin de primera mà com es treballa al centre, puguin veure les instal·lacions i així fer-se una millor idea de com són aquests centres d’educació musical.

Per als dies 1 i 2 de març l’Escola i Conservatori a Tarragona, situat al Carrer Cavallers de la ciutat, ha organitzat dues jornades de portes obertes, amb diferents horaris per donar més opcions a les famílies interessades a poder assistir-hi. La jornada inclourà tallers didàctics, sessions informatives i actuacions musicals. Cal fer una inscripció prèvia per participar de les diferents activitats, a la web del centre.

A l’Escola i Conservatori a Reus les portes s’obriran dissabte 9, dilluns 11 i dijous 14 de març. Han organitzat una mostra d’instruments, un taller familiar i sessions informatives per conèixer de primer mà els detalls dels programes musicals al centre. També es podrà participar d’alguna classe oberta de les agrupacions instrumentals del centre. Cal inscripció prèvia a la web del centre.

El professorat dels dos centres serà l’encarregat de dirigir aquestes sessions, fet que permetrà a les famílies tenir un tracte directe i personalitzat amb els professionals dels centres. Les portes obertes ofereixen la possibilitat de tenir un primer contacte amb l’educació musical per a les famílies dels més petits que volen començar el curs vinent, però també són una bona ocasió per a estudiants que han cursat estudis de música prèviament i que volen continuar amb el grau professional de Música.

Apunta’t a les portes obertes:

Clica a la imatge per accedir a la inscripció de les Portes Obertes de l’ECMTarragona
cmreus
Clica a la imatge per accedir a la inscripció de les Portes Obertes de l’ECMReus
alumne de trompeta de les Escoles i COnservatoris de Música

alumne de trompeta de les Escoles i COnservatoris de Música

Font: Diputació de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *