Meritxell Roigé signa el primer tauler que va sortir de la fàbrica de Kronospan a Tortosa


La portaveu de Junts per Tortosa confia que l’ampliació del polígon Catalunya Sud, iniciada per l’anterior govern, permetrà seguir creant nou teixit industrial a la ciutat


La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha signat el primer tauler que va sortir de la fàbrica que Kronospan va posar en marxa l’any passat al polígon Catalunya Sud. Convidada per l’empresa, ja que quan van decidir implantar-se a Tortosa, iniciar la tramitació i l’activitat n’era l’alcaldessa, Roigé s’ha mostrat molt satisfeta que “un projecte que vam veure néixer i créixer, sigui una realitat, generant més llocs de treball cada dia”.

Així mateix, Roigé ha celebrat que es continuï el procés iniciat per l’anterior govern per ampliar el polígon Catalunya Sud i construir un ramal ferroviari al Catalunya Sud que connecti amb el Corredor Mediterrani, fet que permetrà seguir creant nou teixit industrial a la ciutat. “Esperem que sigui una realitat i que no es demori en el temps”, ha valorat la portaveu.

La multinacional d’origen austríac Kronospan va iniciar la construcció de la seua planta a Tortosa el 2021 amb una inversió inicial de 180 MEUR. El primer tauler va produir-se ara tot just fa un any, el 10 de març, i la llavors alcaldessa ha estat convidada a signar-lo quan la planta està en ple funcionament. Kronospan està produint en estos moments 40.000 metres quadrats diaris de taulers de fusta. La inversió de Kronospan superarà els 600 MEUR gràcies a la nova inversió que es projecta, que suposarà 250 llocs de treball directes i 1.500 d’indirectes addicionals.

Aquesta no és l’única implantació que es va fer possible a Tortosa durant l’anterior mandat, i és que a més de Kronospan també es va establir Florette i Lucta va comprar els terrenys per erigir una nau amb una inversió de més de 25 milions d’euros, creant llocs de treball qualificats. A més a més, també van arribar
implantacions comercials als Portals de ciutat com Primaprix, Tiendanimal i Burger King.

Font: Junts per Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *